Hvem er vi

Casa Nova ansatte og vision
Ingrid Klausen

Ingrid Klausen

Indehaver

Chef / Indehaver af Frisør Hair – Frisør Casa Nova – Frisør Hair dé lux

Rikke Falk

Rikke Falk

Daglig leder

Daglig leder af Frisør Casa Nova. Jeg er udlært som Frisør i 1992, og har arbejdet 3 år i Århus og 2 år i Hornslet som Frisør, derudover har jeg mere end 20 års anciennitet her hos indehaver Ingrid Klausen og team. Jeg følger med i tidens trend og henter min inspiration i ind og udland, og står altid klar til at give dig personlig vejledning, og tilpasse stilen til dig og dine ønsker.

Mette Hitz

Mette Hitz

Frisør assistent

Jeg er uddannet som frisør ved Ingrid Klausen i 2014, og udmærket med en bronzemedalje. Jeg er brænder meget for frisørfaget. Jeg er perfektionist og kan godt lide at skabe forandringer. Jeg følger med i de nye trends og er altid klar på at hjælpe dig med dit nye look. Jeg har været på barsel, og er igen kommet tilbage her i august 2019, og jeg glæder mig igen til dit besøg.

Rikke Nørregaard

Rikke Nørregaard

Frisør assistent

Rikke er nu tilbage efter barsel. Vi har glædet os meget til at hun igen er klar til at betjene sine kunder. Jeg er uddannet som frisør i Casa Nova januar 2018 udmærket med en bronzemedalje. Jeg er perfektionist ud til fingerspidserne, og vil altid gøre mit bedste for at imødekomme mine kunders ønsker.

Julie Vester Ellebæk

Julie Vester Ellebæk

4. års elev

Jeg hedder Julie og er 4. års elev. Jeg er meget kreativ og elsker nye udfordringer. Jeg er smilende og udadvendt, og glæder mig til at møde dig. Jeg er konkurrencefrisør, og har i januar 2019 på Tradium Randers, samlet i de forskellige dicipliner vundet Randers Mesterskabet for frisørelever.

Kia Flindt-Larsen

Kia Flindt-Larsen

3. års elev

Jeg hedder Kia og er 3. års frisørelev og brænder for frisørfaget. Jeg er smilende og udadvendt, og glæder mig til at møde dig. jeg er endvidere uddannet Makeup artist på Nicci Welsh Makeup & Hair Academy i København i år 2016.

Om Casa Nova

Hos Casa Nova er det kundens behov der er i højsæde. 

For at tilpasse kundens ønsker har vi et dynamisk team af kreative frisører. Vi følger de internationale modestrømme, lader os inspirere af de nyeste trends. Så vi altid kan give den optimale personlige vejledning. 

Ring, så finder vi en tid til dig - På gensyn i salonen.

Casanova.jpg (1)