Hvem er vi

Casa Nova ansatte og vision
Ingrid Klausen

Ingrid Klausen

Indehaver

Chef / Indehaver af Frisør Hair – Frisør Casa Nova – Frisør Hair dé lux

Rikke Falk

Rikke Falk

Daglig leder

Jeg er udlært som Frisør i 1992, og har arbejdet 3 år i Århus og 2 år i Hornslet som Frisør, derudover har jeg mere end 20 års anciennitet her hos indehaver Ingrid Klausen og team. Daglig leder af Frisør Casa Nova. Jeg følger med i tidens trend og henter min inspiration i ind og udland, og står altid klar til at give dig personlig vejledning, og tilpasse stilen til dig og dine ønsker.

Mette Hitz

Mette Hitz

Frisør assistent

Jeg er uddannet som frisør ved Ingrid Klausen i 2014, og udmærket med en bronzemedalje. Jeg er brænder meget for frisørfaget. Jeg er perfektionist og kan godt lide at skabe forandringer. Jeg følger med i de nye trends og er altid klar på at hjælpe dig med dit nye look.

Maria Temkkit

Maria Temkkit

3.års frisør elev

Maria er en frisk, udadvendt og smilende pige, opvokset i Ryomgård. “Jeg er ansvarsfuld, ambitiøs og målrettet- jeg trives bedst, med mennesker omkring Mig og når de mål jeg sætter mig opnås. Jeg ved, hvor vigtigt det er, at kvalitet og service går hånd i hånd.”

Om Casa Nova

Hos Casa Nova er det kundens behov der er i højsæde. 

For at tilpasse kundens ønsker har vi et dynamisk team af kreative frisører. Vi følger de internationale modestrømme, lader os inspirere af de nyeste trends. Så vi altid kan give den optimale personlige vejledning. 

Ring, så finder vi en tid til dig - På gensyn i salonen.

Casanova.jpg (1)